Menu

banner2

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ТРЕНЬОРА ПО ТЕНИС НА БАРОККО СПОРТ ВИКТОР ДЖАБАРСКИ

  • Написана от Vesko

ttrrtt

Представяме ви нашият колега Виктор Джабарски, практикуващ треньор от няколко години. Изключително търпелив и внимателен в работата си с децата. Той е преминал обучение по програмата Evolve 9, посетил е ITF Worldwide Coaches Conference (през 2017г.)

Към момента Виктор е студент, четвърта година в НСА “Васил Левски” и има прекрасната възможност да практикува, докато изучава тънкостите на треньорската професия.

НИКОЛ ИВАНОВА ГРАБНА ЗЛАТОТО НА КИНДЕР+

  • Написана от Vesko

ttt111

След страхотна игра и загубени само 5 гейма, по пътя за титлата нашата състезателка Никол Иванова спечели “Киндер +” до 11 г. Турнира се проведе на кортовете на “Черно море Елит” от 22.08 до 24.08.

Браво Никол, гордеем се със състезатели като теб! 🎾💪🏆🥇

ДАМЯН АВРАМОВСКИ СПЕЧЕЛИ ТИТЛА НА РЕГИОНАЛЕН ТУРНИР

  • Написана от Vesko

ttt222

Бароккоспорт поздравява Дамян Аврамовски за отличната игра и спечеленото първо място на регионален турнир до 10 г., организиран на тенис кортовете на “ТК Диана”. Треньорския екип на Бароккоспорт, му пожелава здраве и много успехи!

Браво Нана🎾💪🏆

 

МНОГО ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ТЕНИСИСТИ

  • Написана от Vesko

nikten

🎾 През изминалата седмица се проведоха два турнира държавно първенство до 12 г. и Киндер + до 9 г.

Бароккоспорт поздравява Никол Иванова, която достигна 1/4 финал на държавното първенство и Борис Начев, който загуби тежък мач от Самуил Пешев (достигнал до 1/2 финал).

borten

 
Също така честитим второто място на Дамян Аврамовски на Киндер турнира до 9 г.
 
avramten
 
Браво деца, продължавайте да се трудите и да вярвате в успеха 🎾

РАДОСЛАВА РАДЕВА-РАШЕВА АКОСТИРА В БАРОККО

  • Написана от Vesko

tenl

Представяме ви част от треньорския екип:

Радослава Радева-Рашева е родена на 9-ти май 1988 година в град Хасково. Прекарва дните си на тенис корта едва от 5 годишна. Става държавна шампионка до 12 години в началото на 2000 г. след, което следват много първи места на държавни и международни турнири, както и титли на сингъл и двойки от държавни първенства във всички възрасти - 14,16 и 18 години. Прекратява състезателната си кариера през 2007 г. поради контузия. Но това и дава възможност да продължи да се развива като треньор и през 2014 г. завършва Национална Спортна Академия “Васил Левски” със специалност тенис. Като майка на две прекрасни деца и човек отдал живота си на тениса, тя работи с голяма страст и иска да помогне на много деца да имат същите успехи, а защо не и по-големи? 😉

БАРОККО СПОРТ ИМА НОВ ГЛАВЕН ТРЕНЬОР

  • Написана от Vesko

tttbbb

Скъпи приятели и фенове на тениса.

С голямо удоволствие искаме да ви запознаем, с новия главен треньор на "Барокко Спорт" - Бранко Аврамовски. Той, с неговия богат опит и работа в България и чужбина смята, че нашата база от 12 корта с три различни настилки, би била много подходяща за развитието на състезателен тенис. Целта му е достигане на високи резултати, както на национално, така и на международно ниво в състезателния тенис.
Мисията му и начинът на работа, е чрез нов метод да улесни усвояването на информацията на корта, както на професионално, така и на аматьорско ниво.
Скоро ще ви запознаем и с неговият треньорски екип, защото целите се постигат по-лесно с подходящите хора около теб.