Menu

banner2

logo.baroccosport

ФК „Барокко“ е престижна и революционна програма за развитие на млади футболни таланти. Дългосрочно сътрудничество между новосъздания столичен клуб ФК Бароко, испанския гранд Валенсия и една от най-успешните футболни организации в САЩ, Global Premier Soccer, дава възможност на деца между 6 и 18 годишна възраст да тренират футбол в контекста на най-съвременните европейски методики и програми, водени от специално обучени родни специалисти, както и да се развиват на най-високо професионално и национално ниво в най-популярния спорт.

„Барокко“ е не просто футболна академия. „Барокко“ е вълнуващ проект за деца и младежи, които обичат футбола и мечтаят за качествено развитие.

Целта ни е изграждането на перспективни играчи, тренирани по най-съвременни методики и възпитавани в ценностите на класния европейски футбол. Това, което кадрите на „Барокко“ получават, са не просто практически умения, а философия за феърплей, перфекционизъм и високи амбиции.

Съвместната работа между ФК Бароко и елитните му партньори предлага и редица изключителни възможности пред кадрите на клуба. Освен тренировъчен процес с единствени по рода си качества за България, най-талантливите деца ще получават и шанс за перспективно развитие.

В сърцето си Програмата за футбол в Югоизточна Европа има за цел да идентифицира и развие играчи на ниво „Елит“, които да се докоснат до възможността да бъдат част от академията на Валенсия в Испания. GPS предлага и голям брой алтернативи с цел развиване на максимален потенциал у децата и достигане до най-високо професионално ниво. Организацията има голям успех в производството на елитни играчи от висококвалифицирани колежи, национални екипни програми и професионално реализиране в САЩ, Великобритания и и Испания. Най-добрите кадри, участващи в програмата у нас, ще могат да получат и възможност да играят професионален футбол или да получат образование в САЩ със спортна стипендия.

В София, ФК Бароко разполага с модерна собствена база, която включва един голям терен с трибуни и пет по-малки изкуствени игрища. Удобни съблекални също са на разположение на младите таланти.