Menu

banner2

Начинаещи и напреднали тенисисти си дават среща на 5 и 6 октомври на четвъртия съботно-неделен турнир ITL Challenger на най-голямата аматьорска лига в България Интерактив тенис. Мачовете ще се играят в клуб „Бароко“, като по традиция в първия ден на кортовете излизат състезателите с ИТН рейтинг от 7 до 10 (играчи с опит в турнири и дебютанти). В неделя срещите са отворени за всички, без значение от опита и уменията.

Схемата на игра в Barocco Cup ITL Challenger е директни елиминации, а форматът е тайбрек сет до 6. Организаторите гарантират минимум два мача на всички записали се. Загубилите в първи кръг в събота продължават в утешителна надпревара или се включват безплатно в ИТЛ 500.

Желаещите да играят в ITL Challenger стават все повече, защото мачовете са равностойни, разиграванията – оспорвани, а съперниците – разнообразни и пълни с изненади. В шестте надпревари на първите три турнира през юни, юли и август триумфираха шест различни състезатели. В ITL Challenger I с победи се поздравиха Михаил Иванов (категория ИТЛ 250) и Иван Златанов (категория ИТЛ 500). В ITL Challenger II шампиони станаха Тихомир Желев и Любен Попов (категория ИТЛ 500), а в третото издание на уикенд надпреварата най-добри бяха Венцислав Башев и Илиян Жеков (ИТЛ 500). Новите победители ще станат ясни през първия уикенд на октомври, а в схемите все още има свободни места.

Повече подробности за Интерактив тенис и за предстоящите турнири на лигата можете да намерите на interactive-tennis.com.